Да си уникален…

Има хора, които не просто са различни (ако се замислим, всички сме такива), а са УНИКАЛНИ. Очарователно уникални. Сякаш без да искат и без да се стремят към това (както много други) стават любимци на всички. Някак отвътре им идва. Да раздават усмивки, да разпръскват добро настроение, да те изненадват, така както никой не може, да те окуражават, да те разсмиват… Сякаш имат мисия да правят денят ни по-хубав. Да имаш един такъв човек в живота си е дар. Можеш да го наречеш приятел, дори да го познаваш от съвсем скоро и (сигурна съм) той няма да има нищо напротив. Животът ни би бил доста по-интересен и приятен ако такива хора се срещат по-често. Да си уникален е талант, с който се раждаш. С тренировки може и да се получи нещо, но няма да е същото.

Все пак, дайте да пробваме :) Дори да успеем да зарадваме и заредим с положителна енергия 1 единствен човек, е нещо…нещо безценно.

4 мнения за “Да си уникален…

 1. Аз защо ли си мисля, че всеки човек е способен да се усмихва (не говоря за физическата способност), просто трябва да желае да го прави. Това, разбира се, не винаги е лесно, особено ако не си в настроение за това. Важно е да ти идва отврътре, защото в противен случай резултата е плачевен.

  А чувството за хумор, не е нещо наследствено, а нещо придобито. Което означава, че трябва да са на лице две условия, за да го има: 1) Компания, в която някой или всички го притежават 2) Ти да искаш да го имаш.

  Така си мисля аз, може и да греша ;)

  А зареждането с енергия е нещо, което се опитвам често често :) Чао от мен

 2. Прав си- всеки е способен да се усмихва. Проблемът е, че не всеки иска.

  А още по-лошото е, че често сме нацупени за глупости…няма да изброявам, защото всеки знае какво имам впредвид…а има деца, които нямат 1/10 от това, което имаме ние (отново няма да конкретизирам, защото е Коледа и не искам да развалям ничие настроение) и пак намират сили да се усмихват…Аз лично се срамувам от моментите, когато се ядосвам за глупости. Наистина. :(

 3. „… а има деца, които нямат 1/10 от това, което имаме ние… и пак намират сили да се усмихват…“

  Това е и най-глупавото в цялата траги-комедия…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s