Някак си не можах да се сдържа…

Към 5 свърши последната ми лекция за седмицата и вместо в леглото, реших да загубя малко време в интернет. Най-накрая реших да изложа накратко най-важното и интересно от някои от любимите си лекции, като избрах „Organizational Behavior and Organizational Design“ за първа. Все на някого може да му е интересно, а и коментарите от типа на „Ти си луда! Защо избра Варшава вместо някъде по на запад?“ може да намалеят. *Rезултатите ми позволяваха да си избера „по-цивилизована“ опция, като Норвегия примерно, и никой не разбира защо бях поставила Варшава на първо място като желание* Реших да започна с представяне на професора, който лесно може да ти стане любим и посърфирах из google с желание да открия цялото му CV. Не го намерих, но пък открих мнооооого материали за него. А за да разберете защо толкова го хваля, предполагам следната информация е достатъчна:

Prof. dr hab. Piotr Płoszajski

– Director of Theory of Management Department at Warsaw School of Economics (SGH)
– Director of CEMS programme at SGH
– Chairman and founder of Polish – Japanese Management Center
Lecturer at Harvard University, Princeton University, Boston University, Sloan School, MIT, World Bank, Oxford University, Cambridge University, London School of Economics

*Пропуснато е, че е бил директор на Академията на науките, че е търсен консултант за някои от най-големите компании, че има много издадени книги и публикации на полски и английски, че познава хора като Francis Fukuyama, George Soros и др. + още 1001 факта. Вярвам, че и това обаче е достатъчно впечатляващо :) *

Как да съжалявам, че уча тук? :) При това той не е единствен, а има още толкова много, присъствието на чиито лекции е истинско удоволствие. Хубавото е, че имам още една лекция при него- Network Economy and Company Management :)

П.П. Пропуснах да отбележа, че вчера на излизане от университета го видях. Вече знам как един успял, щастлив и доволен от живота човек изглежда. Знам и че е достижимо ;-)

Едно мнение за “Някак си не можах да се сдържа…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s