Обслужване (по български)

Събота вечер. Варненска дискотека. (Уж) хубава.
Афтър шокчета на път. На крачка от бара, някой бута сервитьорката и те се разливат.
Въпросителен поглед от сервитьорката към мен:

„Ако искаш ще ти донеса нови, но ще трябва да си ги платиш.“ :D

Да се смееш ли , да плачеш ли, как в България си плащаш без да консумираш….

8 мнения за “Обслужване (по български)

  1. Не бих отишла втори път в тази дискотека. Ти да си плащаш затова, че сервитьорката е некадърна!?

  2. :) Това ми напомни как тук (Унгария) в един магазин едно бижу се разпадна в ръцете ми (не по моя вина!) пред очите на две от продавачките .. Те просто го отделиха на страна, аз си взех същото бижу, но здраво и си платих само него…

  3. Бих я оскубал тая патица на секундата:) Знам, че е ръганица в дискотеките и т.н., ама си е техен проблем да внимават като носят чаши (всъщност е проблем създаден от мениджърите им, които искат максимум печалба с минимум инвестиция, но темата е много дълга). А ти щом си падаш по AfterShock (след дългогодишни тестове смея да твърдя, че черният е най-добрия) го пробвай в комбинация с Абсент (аз на това му викам коктейл Brainwasher:) по 20-на грама от двете в една чашка. Ефектът е 10 пъти по-мощен:)

  4. Хахаха :) Това би ме убило ако го пробвам :))) /Говориш на човек, който от 2 чаши бяло вино зачервява бузки :)/

    Иначе червеният афтър шок от това лято ми е любим завършек на вечерта. Особено ако на бармана му се занимава с нас и си го изпием както трябва (със запалването, обърнатата празна чаша и сламката :)) А абсент съм пробвала глътка само, но ми идва прекалено тежко :) Твоят коктейл не е за момиченца ;-)

  5. Хехе, не бой се, не се умира:) Имам една приятелка, която като теб пие по чаша-две вино макс. След 5-6 BrainWasher-а ние леееко почваме да се свличаме под бара, а тя само подскача и денси около нас и разправя колко сладичко и приятно било това:) Чист Абсент не е много приятен безспорно, защото е доста силен, но трябва да го пробваш задължително в тази комбинация, ще ти хареса. Аз пък ще пробвам да го запаля това нещо следващия път и ще рапортувам от спешното в Пирогов дали има оцелели;)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s