Коледа- обратно броене

Добро утро :)

Официално сме в месецът на Чудесата и на добрите дела и не вярвам днес да не сте се събудили с ей такава голяма усмивка :)))

Обратното броене до Коледа и Нова година също започна, затова ви предлагам да залепите по един празен лист хартия на място, което вие си прецените :), и да запишете на единия:

„Хубави неща, които са ми се случили през 2008“ , а на другия:

„Не-толкова-хубави неща, които са ми се случили през 2008“.

Започнете да изброявате и попълвайте списъка с всяко хрумване.

Записвайте малки и големи чудеса, които са ви направили с една идея по-щастливи през (почти) изминалата вече година. Така като наближи времето за равносметка, ще видите колко по-лесно ще ви е… :)

Ако искате още подобни задачки, хвърляйте по едно око и тук, където ще има по една за всеки ден от днес до 24-ти :) Не се страхувайте да споделяте мнение и да давате предложения :))

! Погледнете още веднъж вдясно- има нова страничка „Обратна връзка“. Ще се радвам ако напишете какво тук ви харесва и какво не толкова, какво бихте искали да четете повече или по-малко. Също така от 2г. и малко, не съм направила обещаната втора част на интервюто :D , затова който иска да задава въпросчета, аз после ще ги опаковам и пусна наведнъж.

Поздрав с песента, по която познавам, че е зима, че е декември и че Коледа наднича от ъгъла :)

3 мнения за “Коледа- обратно броене

  1. Само да ти кажа през последните години – тези моменти с празниците са ми малко безинтересни . Поне не виждам много желание да идват ,че почвам се чудя какво да правя .

  2. И аз бях така… Пропуснах една цяла Коледа, преди около 2 години. Търсех настроение, търсих смисъл, не намерих. След това, обаче, си казах „не!“, Коледа е достатъчно светъл и прекрасен празник и ТРЯБВА да се празнува…

    Не-желанието приех за признак, че пораствам, че ставам като повечето възрастни… Днес не харесваш Коледа, утре не искаш да си празнуваш рождения ден, а на имения си бягаш далеч от вкъщи, да не би случайно някой да те изненада и т.н. Това беше сценария, който ми изникна след тази моя първа не-празнуване и не-почувствана Коледа. И не ми хареса… Затова сега наваксвам :)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s