Коледно парти на ИУ-Варна

the-uniqie-poster-copy

Утре, утре, утре :)

Днес научих за партито и впредвид, че доста приятели са пропуснали тази новина :), реших да го пусна в блога с надеждата, че от тук минават и колеги от университета :)))

Мястото…е, мястото, ако сме „приятели“ във фейсбук, ще знаете, че ми е втори дом, затова е идеално :)

Браво на организаторите :))

(Лошото е само, че точно това парти не беше в седмичната ми програма и оцеляването до събота още повече се затруднява :D )

11 мнения за “Коледно парти на ИУ-Варна

 1. Във Фейсбук имаш много снимки от Плаза. Като се позатопли през пролетта ще намина към Варна да ме заведеш :)

 2. От онази, която уж никой не харесва, а след известен брой питиета или на определена обстановка, всеки става да играе и даже уроци може да предава :) Достатъчно ли е, за да се сетиш каква е? :)))

 3. „От онази, която уж никой не харесва, а след известен брой питиета или на определена обстановка, всеки става да играе и даже уроци може да предава“

  :D

  :D

  :D

  (смях!)

  Ама колко елегантно определение… :D

 4. @Tsvetkoff :) Това е под влияние на едно събиране, на което бях наскоро и по принцип от 40 човека, само аз официално съм заявявала, че „слушам И чалга“. Останалите 39 я мразят, слушат метъл, хаус, класическа музика, абе всичко без „оная пошлата музика“. Та, стоим си ние в това заведение, и в един момент се пускат малко „ритми“ :) и изведнъж не само аз играя (и пея), ами и айде да не са всичките тези 39 човека, но 35 от тях…

  И ми стана много интересно, как в ежедневието всеки се „срамува“ да си признае, но като удари до кокал, ситуацията е друга… Не става въпрос да слушаш само такава музика, това е откровен ужас :), но за излизане навън, рядко си прекарвам по-добре на хаус, примерно… И явно съм от малкото, които свързват музиката само и единствено с настроение, без да се хвърлям в какви-ли-не-изводи :))

 5. В това отношение в България има 2 вида хора – едните слушат чалга, а другите не си признават.

  :D

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s