Еко френдли :)

IMG_0873

Миналата година в който и хранителен магазин да пазарува човек тук, накрая можеше да си тръгне с n на брой торбички. Стояха си до касата- късаш и взимаш, никой не ти държи сметка.

Тази година, обаче, поляците са решили да стават еко френдли и вече торбички няма. Добре де, има, но си плащаш :) За сметка на това навсякъде продават торбички от плат като избора от цветове и апликации е огромен.

Аз си ходя с тези, подарък от европейския парламент и си се чувствам супер ;-)

Сещам се, когато есента тръгнах така във Варна и една приятелка ( ;-) ) ми каза, че е досущ като бабините. Ами такива са, ама са готини и удобни, че и зареждат с настроение. А и създават усещане, че правиш нещо добро. Какво повече може да иска човек?:)

5 мнения за “Еко френдли :)

  1. :) Аз лично бих си пожелала някой, който да ми ги носи ;)
    Не знам как успявам, но винаги мъкна килограми от магазина. Веднъж със съквартирантката дори си докарахме вкъщи количката от магазина, защото ни се видя невъзможно да се преборим с покупките…

  2. И аз го имам този проблем :) Миналата година във Варшава се замъквах с по 5-6 торбички в едната ръка и разстояние от няколко метра го взимах за половин час :) И гледах жално, та понякога се намираше кой да помогне…:D

    Ама съм така и с куфарите…

  3. Опитвам се да овладея изкуството на pack smart, но засега не много успешно :) Добре, че се намират добри хора по гари и летища, та помагат :)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s