( не обичам )

не обичам хора, които се взимат твърде насериозно, които мислят, че знаят всичко и могат всичко, и си присвояват правото да дават не-искани съвети, не обичам хора, които не умеят да се радват на чуждо щастие, които не обичат да помагат, когато могат и не би им струвало нищо повече от малко време, които се смятат за повече от някой друг, заради парче хартия, хора, които ме карат да се чувствам все едно съм в детската градина, деца, но не такива, каквито всички искаме да бъдем, хора, които си мислят, че те познават, без всъщност да те познават. не обичам.

10 мнения за “( не обичам )

 1. Тия хора дето не ги обичаш случайно да не са от работата. Аз поне такива хора съм срещал на работните си места.

 2. Не :) Дори напротив, да чукна на дърво, досега, където съм работила съм попадала само на прекрасни хора :) И с работодатели (шефове :)) от преди 2-3-4 години, още пием кафенце от време на време или дори излизаме на заведение :) Не знам дали е късмет или случайност, но наистина всички досега са били супер готини. (Дано и занапред.)

  *Но се срещат. Такива хора.*

 3. Мимс, къде ги тези надути и превзети всезнайковци? Я, ги дай насам. :D

  p.s. И вземи го повдигни последното изречение с един знак „!“, за да подсилиш внушението. ;) Оф, май и аз се превъплътих в недолюбваната категория с този нетърсен съвет.:(

 4. Е хайде сега, какво сме виновни, че знаем и можем всичко? Естествено, че умеем да се радваме, на чуждото щастие и отделяме време за другите – нали точно отделяме време, за да даваме съвети за да им помогнем?

  :-P

  Това с парчето хартия не го разбрах :-)

 5. „парче хартия“- когато нещо е написано черно на бяло… (видиш ли аз съм/ аз работя като… )

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s