…непрестанно пътуване

Куфарът отново е стегнат, батерията на фотоапарата заредена, книгата избрана.

За първи път от година и нещо си смених и песничките в плейъра. Въпреки, че е хубаво да вървиш по непознати улици и да слушаш познати песни. Да правиш сравнения между „тук и сега“ и „там и преди“. Но и новото, непознатото, си има своя чар.

„[…] Нашият живот е непрестанно пътуване и ние трябва да се учим и да растем духовно на всеки завой, докато си проправяме път. Понякога се препъваме, но не преставаме да вървим и да се стремим към най-хубавото у нас самите […]“ Дейвид МакНали ( от „Пилешка супа за душата“, която препоръчвам с две ръце, винаги и навсякъде.)

7 мнения за “…непрестанно пътуване

 1. Хей, ела до Дрезден, ако не си го посещавала, за да се видим. Хайде, де, тъкмо ще се изпълни заглавието от книгата, която си взела да четеш. ;) Приемаш ли предизвикателството? :P
  Не можахме да се видим във Варна, може да го направим в чужбинско. Какъв шанс ще бъде само.

  п.с. Метаморфози… ммм… защо ми е толкова познато това. Гледах й профила, но нищо не ми извика в съзнанието, но Метаморфози ми е адски познато отнякъде. Дали не е от Свежо?!

 2. Хах, в интерес на истината снощи ме излъгаха (заблудиха :)) , че ще ходим до Дрезден, но спряхме някъде 70 км след Берлин. Дори вече се бях настроила за града, но нямаше смисъл да бием толкова път за няколко часа…

  Иначе бих дошла, но утре ми започва конференцията. Благодаря за поканата.

 3. Ама аз не говоря за един-два часа, ами за цяла събота или неделя. Нали си за седмица тук, което предполагам включва и почивните дни или греша? В хотела има място, дори да решиш да пренощуваш. ;)
  Хмм, май ще трябва да разуча как стоят нещата с пътуването до Берлин, че нещо ще изпуснем шанса да се видим на живо, пък сме толкова наблизо тук и толкова далече от дома. :)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s