Already gone

Не се получи както си го представях. Нямаше нито толкова драма, колкото се страхувах, нито толкова любов, колкото се надявах.

Магията, мечтите, плановете, хубавите думи, комплиментите, искрите, всичко бе останало там, в лятото.

Като че ли искахме насила да си го върнем, чувството, без да осъзнаваме , че някои истории не могат да бъдат продължени. И не трябва.

***
не знаех, че от любовта наужким също боли. когато не обичаш и не те обичат. когато всичко е самозалъгване и опит за запълване на празнота, която вместо по-малка, става по-голяма. когато всичко е като сделка- аз ти давам внимание и любов, ти ми даваш внимание и любов, двамата печелим усещане за интересен живот и цялост, постигната за час, ден, два. никога повече. любов наужким, разбирате.

***
Дни преди да замина написах разказ, който завършваше с „не е каквото очакваше, но е нещо…Нали…нали…нали?”. Сега само се питам дали, дали наистина е нещо…Отговорът го знам, но нямам сили да го изрека на глас.

5 мнения за “Already gone

 1. Когато си в чужбина, забелязвам, че много често изпадаш в такива настроения. Дали е от самотата, която предизвиква заобикалящата те среда?!
  И освен ако горното не е пак някои опит за кратък разказ, че то при теб нещо трудно ги отличавам истинската реалност и релността в писането ти. :P
  Иначе снимката ти е добро попадение в унисон с текста.
  Хайде, усмихни се и гледай по-ведро. Толкова си млада още и ще има още толкова много шансове за истинска любов. Не губи надежда, Мимс! :-)))
  Какво да кажем ние вече овехтелите и презрелите… ;)

 2. Хахах :) Не, не е разказ :) И не, не винаги в чужбина се случва, само понякога и героите са все едни и същи; засега.

  Снимката е прясна, прясна и аз много си я харесвам…

 3. мило най-хубавото от всичко, което си написала знаеш ли кое е? :) че си осъзнала, че някои истории не могат и НЕ трябва да бъдат продължени :) това е още една крачка към собственото ти Аз…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s