Берлин

Берлин не е моят град.

Първият път, когато го посетих, отдадох това на факта, че беше страшно студено. Сега е виновна няколкочасовата ми разходка, сама.

И в двата случая града няма нищо общо, сигурно сте разбрали.

Но за да поискаш да се върнеш в някой град, за да го почувстваш свой, за да го наречеш любим… за това се иска повече от да-има-какво-да-се-види-и-какво-да-се-прави.

Коледната украса още я няма, но си имат X-mas market, който е прекрасен, признавам.

5 мнения за “Берлин

  1. Според мен не е само това, че си била сама. Доколкото си спомням и в Гент беше сама, но отчетът от това градче беше доста по-слънчев.
    Всъщност имам чувството, че разбирам какво имаш предвид- има градове, които така и не можах да харесам- не само защото съм била сама или заради времето- така съм се чувствала в момента и настроението ми се е пренесло върху усещането за града…

  2. Права си. Бях забравила за Гент. Може би е и до настройката… За Гент знаех, че ще съм сама. В Берлин не трябваше. Но всяко нещо се случва с причина… Поне така казват.

  3. Пи ли вече Glühwein, след като си била на техния X-mas marktplatz? Поне може да си се стоплила, макар че времето си е направо супер за сезона според немците, пък и на мен ми се струва така. През почивните дни беше стигна до 15 – 16 градуса и за една седмица, откакто съм в Дрезден, е предимно слънчево.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s