… къде може да ме намерите 24/7/365

„Абе вие бургазлийки сте като… айфони! Всичко знаете, всичко можете!“

Има много изследвания за вредите от мултитаскинга и как вместо да увеличава продуктивността ни, я намалява. Откровено казано, обаче, към момента виждам повече ползите, които носи- изразени (предимно) в идеи и контакти. Една постоянна мозъчна тренировка. По молба на много приятели, които продължават да са объркани в потока на информация от мен, ето пълен списък със страничките, които съм създала и администрирам:

@Успешна кариера: най-полезната страница в моите очи. Особено за студенти, наскоро завършили и млади специалисти. Споделям статии предимно от блога на HBS, от Business Insider, Personal Branding и др.

(Последната половин година администрирах и страничката на БАУРЧР по теми от областта на управлението и развитието на човешките ресурси. )

@RE:Thinking Education– любим проект, за който ми остава време единствено във фейсбук. Надявам се тази есен да се справя с обновяването на самия сайт. Ако някой разбира от уеб дизайн и желае да инвестира малко свободно време в страничката, искрено ще се радвам. Сайтът е насочен към ученици и студенти и вярвам, че може да бъде много полезен!

@Нашата София – страничка към блога. По-често обновявана от него и също много любима последните месеци. Споделям информация за различни събития в София, за готини места и хора. Списвам я заедно с Вики.

@My Better Self : толкова е нова, че дори не съм имала време да разпратя покани до приятели да се присъединят. Направила съм я предимно за себе си- чета много блогове за това как да живеем по-добре, да се чувстваме по-щастливи, да сме по-успешни и други подобни бла-бла, както повече хора казват, но от време на време има наистина готини статии. Не че казват нещо ново, но напомнят важни неща, които забравяме.

Всичко останало обикновено намира място тук или на страничката на блога във фейсбук- @Разпилени парченца. Там, обаче, разговорът е за нещата от живота или местенце за вдъхновение. Най-доброто хоби, което мога да имам. От миналото лято, на страничката на блога във фейсбук пише и Вики.

За twitter продължавам да не намирам време, но пък имам нова цел- повече активност в LinkedIn. Та така…

Ако следите някоя от страничките, благодаря! Ще е страхотно и ако ги споделите с приятели ;-)

P.S. Една добра книга за това как да бъдем (по-) фокусирани може да намерите тук. Много харесвам и идеята на автора за три най-важни задачи, които имате да свършите за деня. Препоръчвам!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s