любимо от седмицата #3

интервюто с Брад Пит. поглед повече навътре, отколкото навън. интересно е как болката и загубата променят един човек. и е той, и не е той. разговорът ми създаде усещане за спокойствие, за намиране на смисъл в мъчното, за приемане.

Serena Williams за тениса, любовта, победите и загубите. изпитвам огромно уважение към хора, които са посветили живота си на спорта и благородно им завиждам за хъса, мотивацията, фокуса, дисциплината. за вярвата в себе си.

We Have To Talk About Kevin – бавен, с кратки диалози и много пространство за осмисляне. един от възможните отговори на въпроса как се отглежда психопат.

The Circle – къде е балансът между живият живот, тук и сега, и образът, който създаваме за него в мрежата. ще познаем ли границата преди да я пресечем?

A Quiet Passion– биографичен филм за живота на Емили Дикенсън. много малко я познавам от творчеството и, но винаги съм изпитвала любопитство към личността и и житейският и избор да „бори“ света от дома си, без да се впусне в него. остроумен, забавен и все пак – тежък.

ново място за срещиCraft . особено подходящо за дъждовни, сиви дни, като последните.

ново място за киноG8не мога да си обясня защо го откривам чак сега. малко, уютно, различно. все едно не е от тук.

урок на седмицата: юношите трябва да поемат три товара- на реалността, на самотата и на отговорността. колко много смисъл в колко малко думи.

тест на Юнг– правила съм го поне 2-3 пъти, последният път преди има няма 10 години. резултатите ми винаги са гранични (т.е. нямам изявен доминантен стил), но този път съвсем се изненадах. чувстващ интроверт (15 точки) и мислещ екстроверт (16 точки). две личности в една.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s