Декември като пътуване

декември е вселена, в която търся и намирам смисъл. едновременно ревизия на дните и детокс на сърцето от всичко излишно, всичко, което ме отдалечава от важните ми хора и неща. от щастието да бъдеш.

празнувам го обръщайки се първо към себе си, а след това и към Другите, защото най-добрия подарък, който можем да дадем на близките си е грижата към нас самите, вън и вътре.

тази година имам желанието да споделя моя декември с вас и съм ви намислила по едно писмо за всеки ден от този месец – магия.

ще се радвам да го пропътуваме заедно.

единственото, което е нужно е да ми пишете на chincheva [.] mariya [@] gmail [.] com и да споделите какво е декември за вас.

за мен знаете. вселена.

П.П. не обичам разделенията на мъже vs. жени и всеки е добре дошъл да се включи, но хей, момчета, имайте предвид, че ще е една идея по-момичешко. предупредени сте :) 

5 мнения за “Декември като пътуване

  1. Декември е уют и топлина, споделеност и разбиране… :)

  2. Радостни вълнения в очакване на празниците…,топлина и уют у дома, бяла приказка навън…вкусни гозби на масата, подаръци под елхата…, Коледни песни, детски глъч и смях, фойерверки.., Дядо Мраз, еленчета, шейна….всичко това през Декември!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s