Разпилени парченца…

За блога

… Защото всички сме сбор- от чувства, хора, събития, минало, настояще и бъдеще. И сме като разпилени парченца от пъзел, който нареждаме малко по малко с всеки изминал ден.

Разпилени парченца е наследник на Галерия на усмивките. Независимо от смяната на името и промените във времето, обаче, желанието ми винаги е било тук да откривате подредени думички, които да правят денят ви една идея по-усмихнат.

Това е моето местенце, в което пиша за всичко, което ми е направило впечатление.

Ако желаете може да посетите и другият ми блог- Re:Thinking Education, с фокус върху неформалното образование, конференции, обучения, съвети и пр.

***

За да се ориентирате по-лесно, изключвайки страниците отдясно ( за мен, галерия снимки, обратна връзка), ето кратки подсказки за различните категории:

Books: Книги, които са ми харесали + избрани цитати от тях.

Day by day: Обикновено тази категория събира всичко онова, което сякаш не приляга никъде другаде. Успешно може да се нарича и „от тук, от там“ .

Favorite: Ваши любими постове.

Inspiration: Думички, които да усмихнат денят ви и да внесат радост в сърцата ви.

Movies: Филми, които мога да ви препоръчам. (Т.е. да ви спестя или да ви открадна два часа време :))

Music: Любими песни и изпълнители. Музикалния фон на Галерия на усмивките ;-)

Personal: oт онези писания, които казват, че се разбират след петото прочитане :)

Poetry: любими стихове

Question marks: Или както беше преди- въпроси без отговори… Кога по-сериозни, кога не, тук питам вас за всичко, на което сама не мога да намеря отговор, при все, че понякога просто може да няма такъв…

Read me: Всичко, което бих се радвала да прочетете :)

Traveling: Тук ще откриете разкази за места, на които съм била, с много полезни (и безполезни) истории, с малко съвети и много снимки.

Useful materials: Всичко, което си мисля, че може да ви е полезно като информация. Добре де, не всичко, защото ще настъпи информационен потоп, а само избрани новини :D *Засега ориентирани най-вече към студенти…*

Warsaw: Тук ще откриете много истории, свързани с годината, която прекарах във Варшава като Еразмус студент. (Искам пак!)

Коментарите са винаги добре дошли, особено когато са на кирилица!

За това дали, доколко и какво ви харесва в този блог, можете или да ми пишете ( apieceofme@abv.bg) или да ми оставите коментар тук.

Приятно четене!

***last update 06.04.2009***

%d bloggers like this: