Обратна връзка

Здравей и добре дошъл!

Това е пространството, в което ти си важен.

Тук приемам въпроси, препоръки или просто поздрав с нещо, което мислиш, че ще ми хареса.

Пожелавам ти щастие и вяра в хубавини,

Мария

П.П. Ако искаш по-лична връзка, може да ме откриеш и тук.

43 мнения за “Обратна връзка

  1. O, ne zapo4vai da pi6e6 za nas, pi6i za teb, a nie 6te 4etem. samo savet :)

    ina4e az li4no 4eta vsi4ko bez postovete za seminari i razni takiva ;)

  2. @nikru : Благодаря ти за коментара! Получаваш двойна порция усмивки, защото бе първа :) :) :) )

    Ще се постарая да пиша повече за мен, само ме е страх да не би така да изгоня всички прекрасни хора, които се спират тук за минута или повече :) На мен ми е най-приятно да записвам някакви свързани/ несвързани, разпиляни мисли…, но все си мисля „ох, какво ги интересува хората какво ми е на мен“… Не, че имам малко такива постове :D , но колко поооовече съм се спряла да пусна…

    Ще се опитам, обаче, да последвам съвета ти :)

    Поздрави и още веднъж благодаря! :)))

  3. “ох, какво ги интересува хората какво ми е на мен” – hi4 da ne te interesuva horata kakvo gi interesuva. po4ne6 li taka da pi6e6, 6te zvu4i izkustveno.

    molq :)

  4. Ти няма да ме разбереш, защото не си инженерна специалност и то електроника. ;) Но моята обратна връзка е изразено положителна, водеща го самогенериране на „галерия от усмивки“. :P *rofl*
    Общо взето не мога да смогна да прочета каквото успяваш да сътвориш и преглеждането на 2 годишното ти творчество от моя страна досега е хаотично – извадково, затова нямам правото хуля или възхвалявам. :D Запазвам си го за по – късно. :P Пък и за какво да ти помагам с обратна връзка?! ;) Нека да ти е гадно и да се луташ. :D :P :)))

  5. Май от два дни не мога да изляза от този блог ;) … Даже ми се иска да държа „Галерия на усмивките“ в ръцете си като хартиена книжка. Пожелавам ти още много вълнуващи поводи да грабнеш „перото“ и да ни представиш красивия свят, който виждат очите ти във всичко около теб!

  6. Здрасти!
    Подразбрах, че скоро ще отскочиш до Париж, та си рекох, че бих могъл да ти помогна със съвет :-)

    Основното в Париж са разходките и затова препоръчвам няколко маршрута :
    1) Тръгваш от Триумфалната арка по Шанз-Елизе към площад Конкорд. Пътьом можеш да кривнеш по авеню Montaigne и да разгледаш витрините на известните модни къщи… (При наличие на необходимите средства можеш и да си напазаруваш де). В района се намират и Le Grand Palais и Le Petit Palais, където можеш давидиш някоя изложба. След това продължаваш все направо през Конкорд и навлизаш в градините Тюилери. Пресичаш ги (все направо!) и попадаш на Лувъра. Всички тези забележителности са чудесни по всяко време на денонощието, но вечер на мен лично ми допадат най-много – особено покрай Коледа!

    2)След Лувъра можеш да тръгнеш през площад Вандом до операта – в квартала се намират Големите магазини (Printemps, Lafayette)с невероятни коледни витрини (също трябва да се разглеждат вечер).

    3)Особено интереснен за разходки е кварталът около кметството le Marais – оттам бързо мозеш да стигнеш до Нотр Дам, до центъра Помпиду, площад Вож… Самата сграда на кметството също е много красива.

    4) Обиколи Сен Мишел и тръгни из Латинския квартал – около Пантеона и Люксембургската градина.

    5) Монмартр, базиликата Сакре Кьор…

    6) Трокадеро, Айфеловата кула…

    7) По брега на Сена – туристите обикновено зяпат сградите и въобще не се сещат да слязат до реката. И затова там е любимата ми разходка!

    8) В Париж има един куп музеи, но аз лично препоръчвам най-вече музея Орсе – хем ще видиш интересни неща, хем няма да изгубиш цяла седмица в разглеждане.

    Не знам колко време ще останеш в Париж, но с моите предложения ще запълниш около 4 дни. Транспортът е добре уреден – с метрото се пътува изключително бързо. Избягвай да ядеш в „капани за туристи“ – ще те одерат, а може и да ти сервират нещо развалено. Ориентирай се най-вече по присъствието на местно население в ресторантите. Иначе моят тъст Димо Райков издаде и един весел пътеводител „55 тайни на Париж“, в който също пише интересни работи за града.

    Приятна екскурзия!

  7. Еййй :))) Страшно много благодаря за отделеното време и многото съвети. Утре стягам багажа и от сряда до неделя ще се опитам да се заредя с Коледна магия и savoir-vivre attitude :))

    P.S. Принтирам коментара и после ще разказвам :)

  8. Поздравления и от мен, попаднах най-случайно на блога ти и съм впечатлена. За пореден път се убедих, че българският език е богат език, и когато се използва от прекрасен одухотворен човек като теб – текста се превръща в мелодия. С пожелания за повече емоции, които да се превръщат в мелодия :)

  9. Здрасти,
    много ми е интересно какво се случва около one young world??
    Кога ще се разбере дали ти ще си delegate от България?Защото в момента в сайта пише , че си потенциален?
    Много ми е интересно как протичат нещата:)
    Бих се радвала ако ми пишеш един мейл

  10. Здравей :)

    Потенциален делегат означава избран делегат, който все още не е покрил таксата от 3000 евро… И понеже няма изглед това да стане, не съм сигурна , че ще ви разказвам за конгреса през февруари… Щеше да е прекрасно, но може би догодина :)

    Поздрави!

  11. Може би липсва реклама:((
    100% съм сигурна, че ще се намерят спонсори за парите, но като няма гласност!?!?
    Само някакви билбордове /така и аз разбрах за one young world/, но…..
    пожелавам ти много успех!!!!!!
    Ще бъде много жалко, ако не успееш заради тези 3000 евро :(

  12. Хубав блог, много приятно е при теб! Благодаря и късмет!
    Усмих*

  13. Все по-рядко срещам толкова лъчезарни хора като тебе Мария :) Блогът ти е прекрасен :) Много обичам тази част от годината, когато всичко се събужда! Хубав ден!

  14. Здрасти, не знаех къде точно да ти пиша, затова ти пиша тук пак по повод книжката ти, тъй като не ми стана ясно предния път как точно става това с посланието. :)
    Иначе корицата е страхотна и съм сигурна, че и съдържанието ще ми хареса много. Още не съм си я купила точно заради това, което беше споменала за пощата и посланието.
    А, иначе, ако съм изпуснала тази възможност, би ли ми казала дали ще я има в Пингвините или Хеликона в Бургас, за да си я взема направо оттам, тъй като май следващата седмица там ще я изкарам.
    Честито за сбъдната мечта и от мен. :)

  15. хейййй :)) аз съм объркала имейла, на който писах :)

    ще я има в Хеликон-Бургас, да, а аз също съм тук, ако желаеш пиши на apieceofme@abv.bg и дори да се видим.

  16. Не знам от къде да започна.. може би по-добре да давам направо – НЕВЕРОЯТНА СИ. Пишеш толкова красиво, докосващо, омагьосваш с думите си. Трудно се среща вече някой, който да може да прави, това което ти – да обсебваш душата и сърцето само с няколко реда.
    Възхищавам ти се, наистина и ти пожелавам да не спираш да пишеш, да пишеш, да пишеш и да докосваш най-затънтените кътчета на сърцето, всеки де нуждае от това. ^^

  17. Тези твои разпилени парченца събират моята душа!Благодаря ти!Не се променяй!

  18. Едва ли утрото отново ще е студено, както в деня, когато за първи път ти писах тук, но наистина имах нужда да го кажа… ^^ Благодаря ти. <3
    Когато човек е тъжен, объркан и светът му се струва тесен за емоциите и чувствата, обича да чете. Преди когато се чувствах така четях "Малкият принц" , но сега.. сега чета " малко ТОЙ, малко АЗ, малко НИЕ".
    Принцът си е принц, но ти си кралицата.
    Благодаря ти за чувството. <3

  19. Здравей,
    Съвсем случайно попаднах на блога ти, търсейки, издирвайки, питайки, гмуркайки се в безкрайната липса на информация, витаеща около форматите на изпитите по английски и японски за японска държавна стипендия. Нямаш си представа какво щастие ми донесе ценната информация, която си споделила по темата!!! Ужасно много и от сърце ти благодаря и ти пожелавам безкрай хубави преживявания!

    Поздрави,
    (: Мария :)

  20. Здравей! Да кажем, че съм начинаещ писател и поет. Но не съм тук, за да пиша за себе си. Капризна съм и рядко харесвам нещо, но твоите стихотворения ме накараха да се разплача, а много малко са го правили. Сякаш са писани за мен и ме докоснаха точно тогава, когато имах най-голяма нужда от тях. Прекрасна си и много талантлива. Изключително много се радвам, че има хора като теб! Искам да ти напиша много неща, но не намирам думите. Прекалено много съм се разчувствала. Съжалявам… Пожелавам ти много късмет, успехи и любов с големи букви!

  21. Благодаря ти за милите думи, Мадлен! Аз също обожавам моментите, в които се намирам (преоткривам?) в чужди думи и много ясно помня всеки от тях… Мигове вълшебства, винаги в правилното време.

    Любов- обещание ти желая аз… :)

  22. Отново се завръщам, за да попитам дали мога да намеря книжката, в момента, в София, защото я взех на заем, но искам да я имам за себе си. Разглеждах в онлайн книжарниците, но навсякъде пише, че количеството е изчерпано.
    Съжалявам, че пиша тук.

  23. Мила Мария, книжката ти е толкова лична, толкова истинска, непресторена и хубава, че след като я прочетох, цял ден обикалях усмихната напред-назад като идиот. Сигурно случайното и откриване в книжарницата ми оправи цялото настроение за поне седмица напред. Чувството да се откриваш в чужди редове е безценно. Аз на моето изливане под формата на писане му казвам „разхвърляне на чувствата по лист хартия“, твоето е просо мехлем за разбитите сърца и надеждите, оставащи след красивата любов. Продължавай все така.
    Поздрави :)

  24. Благодаря ти за хубавите думи, Ния! :))

    П.П. Едно време, когато не бях сигурна дали искам да пиша под истинското си име, се бях спряла на Ния :))

  25. Невероятна си Мария,влизаш в душичката на човек, разтрогваш го …и после на него му става едно ярко и хубаво,като с вкус на медени сладки.
    Запази детето в себе си.Нестройна бъди,чувай как сърцето ти те вика и пиши….

  26. Хей :) Здравей от още една позитивна и усмихната Мария. Страхотна си просто! Остани себе си и няма да сбъркаш в нито едно начинание :)

  27. Здравейте, казвам се Ивайло Г…, студент от НАТФИЗ, и Ви пиша във връзка с Ваша творба, на която попаднах наскоро, а именно „Художникът на съдби“. Бях приятно впечатлен и заинтригуван от историята, прочитайки я вдъхва усещания, които рядко се провокират от литературата ни днешно време. Една финост, нежност, интимност… Та като студент по режисура в академията, в момента имам възможността да екранизирам литературно произведения като моя курсова задача и се обръщам към Вас, като автор, с огромната молба, да ми позволите да пренеса едно такова произведение на екрана. За мен би било наистина голямо удоволствие и радост ако това се случи. Ще очаквам с нетърпение отговорът Ви. :)

Вашият коментар